SCN


Forever Living Produkts - Aloe Vera


Jag heter Marie Strandberg och arbetar som oberoende återförsäljare av Forever Living Products, som är världens största leverantör av Aloe Vera produkter. Aloe Vera är en mycket omtalad växt som sägs ha en läkande och vårdande effekt på både människor och djur. Plantan används idag i tvålar, schampon, juicer m.m.

Läs mer på www.aloeveraprodukter.se 

Vibrationsträning – maximal utdelning på minimal tid

Tio minuter träning motsvarar ungefär en timmes styrketräning. Ombyte behövs ej.

Vibrationsträning passar de flesta oavsett ålder eller nivå; otränade, motionärer, elitidrottare, överviktiga m.m.

Träningsmetoden är lätt men effektiv. Genom att stå i olika positioner får du en god utveckling och rörelse för din kropps olika muskelgrupper.

På kort ökar den dynamiska och explosiva muskelstyrkan, dock ej muskelvolymen. Cirkulationen förbättras, rörligheten ökar och ämnesomsättningen höjs (vilket kan resultera i viktminskning).

Vibrationsträning står för neuromekanisk vibration och används av elitidrottsmän, vanliga motionärer och vid rehabilitering. Dessvärre har de flesta av oss en livsstil som gör att kroppen får för lite kraftimpulser (vibrationer), vilket resulterar i en minskad muskelstyrka, svagare bindväv, brosk och skelett.

STARTSIDA       |       TJÄNSTER       |       OM OSS       |       SCN       |       KONTAKT

Vibrationsträning ger kroppen de positiva vibrationer du behöver. Du står på en vibrerande platta och genom att göra statiska övningar som att t ex variera vinkeln i höfter och knän aktiverar du olika muskelgrupper. (Passar även armar och bröstpartiet).

Vibrationerna gör att många fler muskelfibrer kopplas in än vid traditionell styrketräning, men vill du lägga till mer dynamiskt kan du göra tå- och armhävningar samtidigt som du står på plattan. Vibrationsträningen bygger och stärker de olika muskelgrupperna utan risk för skador och inflammationer i leder och ligament.

Försvagade muskler i den nedre delen av ryggen är oftast orsaken till ryggont. Dessa kan stärkas genom ett passande träningsprogram med vibrationsövningar.

Positiva effekter:

* Vibrationsträning ökar muskelaktiviteten upp till 100 %. Traditionell träning aktiverar ca 40 % av musklerna.
* Vibrationsträning framkallar utsöndring av hormoner och påverkar den totala hormonella balansen i kroppen, vilket minskar fettvävnaden och stärker cellens bindväv, vilket i sin tur leder till minskning av celluliter.
* Din muskelmassa ökar 20-30 % snabbare än med vanlig styrketräning. Slaggprodukter forslas snabbare genom kroppen.
* Benstyrkan ökar med upp till 40 %. Benvävnader stärks.
* Blodcirkulationen ökar och kapillärerna vidgas.
* Produktionen av tillväxthormon ökar
* Smärta i muskler och leder minskas
* Rörelseförmågan ökar och balanssinnet förbättras
* Du bränner fett och reducerar celluliter
* Halten av stresshormonet cortisol reduceras och lycko/lugn- och rohormonet seretonin ökar.

Pris: Per gång 60 kr. Träningskort (10ggr) 500kr.

Kontakta mig gärna för mer information, bokning m.m
Marie Strandberg: 0702-23 77 04
Karta>>